Tule taitovalmentajaksi Lekiin

Leki jääkiekko hakee päätoimista taitovalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2018 - 30.4.2021.
 
Jääkiekkoa on pelattu Lempäälässä vuodesta 1955 lähtien organisoidusti. Kuluvalla kaudella Lempäälän Kisa 1955 Jääkiekko ry:n juniori-ikäkausien joukkueissa on yhteensä 280 harrastajaa. Olemme mukana Tapparan Ry:n muodostamassa sateenvarjo seurayhteistyössä yhdessä HC Nokia Ry:n, Uplakers Ry:n ja Hämeenkyrön Hokkarit Ry:n kanssa. Seurayhteisössämme on tällä kaudella yhteensä yli 1500 junioripelaajaa. Olemme saaneet seurayhteisöömme toisen taitovalmentajan rahoituksen Tappara Ry:n rinnalle ja uuteen tehtävään valittava henkilö tullaan palkkaamaan Lekiin.

Taitovalmentajan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää juniorivalmennuksen laatua. Taitovalmentaja tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä yhteistyöseurojen valmennuspäälliköiden kanssa kuten myös Jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa. Kohdeikäluokat ovat Leijonakiekkokoulu - C2 juniorit joka tullaan kohdentamaan yhteistyöseurojen tarpeiden mukaisesti.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
• Tehtävään soveltuva pohjakoulutus liikunnan alalta
• Merkittävä lajikokemus pelaajana
• Kokemusta lasten valmennuksesta
• Riittävät pedagogiset taidot ikäkausijoukkueiden OTO-valmentajien koulutukseen
• Johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä organisointikyky
• Mahdollisuus ilta- ja viikonlopputyöhön

Käytämme osaamisen mittarina SJL:n valmennusosaamisen arviointikriteeristöä (painopisteenä lasten valmennus).

Tehtävään valittava taitovalmentaja tulee toimimaan Lekin joukkueiden lisäksi HC Nokian, Uplakersin, Tapparan ja Hokkareiden kanssa. Tehtävä edellyttää säännöllistä liikkumista Lempäälän, Nokian, Ylöjärven, Hämeenkyrön ja Tampereen välillä.

Lisätietoja tehtävästä, valmennuspäällikkö Mikko Pätsi, 040-5193867, mikko.patsi@lekikiekko.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen sähköpostilla, pj Mika Heikkilä  marimika.heikkila@gmail.com,  8.3.2018 klo 23.59 mennessä.

Järjestämme haastattelut tehtävään viikoilla 11-12.