Ilmoittautuminen leirille

Lekin kesän kiekkoleiri

Järjestämme perinteeksi muodostuneen, huippusuositun jääkiekkoleirin kesällä 17.- 19.6 Lempäälässä. Leirillämme nuoret kiekkoilijat pääsevät kolmen toiminnantäyteisen päivän aikana harjoittelemaan henkilökohtaisia laji- sekä pelitaitojaan sekä oheisharjoittelussa jääkiekossa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia. Pelaamme ja leikimme myös leiripäivinä mm. leiriläisten rakastamaa kaupunkisotaa liikuntahallissa sekä muita hauskoja aktiviteetteja.


Ensi kesän leirillä mukana uutuutena rullakiekkoa! Joka päivä ohjelmassa leiriryhmille rullakiekkoharjoitus Lempäälän ykköshallin rullakiekkomatolla. Rullakiekkoharjoituksissa SM -liiga- ja maajoukkuetason rullakiekkoilijoita! Omat rullaluistimet ovat leirille suositeltavat, mutta Kiekkobussi tuo koko sen hetkisen valikoimansa paikalle, joten sopivan koon löytyessä rullaluistimet voi vuokrata hintaan 10€/3 päivää. Mikäli haluat vuokrata luistimet, laita varaus sähköpostilla mikko.patsi@lekikiekko.fi, ilmoitathan viestissä halutun luistimen koon. Luistimet vuokrataan varausjärjestyksessä. Mikäli leiriläinen ei halua osallistua rullakiekkoon tai sopivia rullaluistimia ei satu olemaan vapaana, järjestetään ko. pelaajille tossulätkää korvaavana harjoituksena. Ainoa varustevaatimus tossulätkään ja rullakiekkoon rullaluistimien lisäksi on maila, jonka lavan pohjassa ei ole erkkaa.

Leiripäivinä vierailemassa käy suomalaisia huippukiekkoilijoita, jotka osallistuvat leiriläisten kanssa jääharjoituksiin sekä oheistoimintaan jakaen omaa kiekko-oppiansa sekä viettäen hauskaa leiripäivää lasten kanssa. Viime kesän leirillä mm. Olli Palola, Sami Sandell sekä Marko Anttila antoivat kenttäpelaajille vinkkejä laukomiseen, kiekon käsittelyyn ja luisteluun. Nimmareiden jakohan kuuluu myös asiaan! Leirillä mukana joka päivä oli myös Mestis-joukkueemme kapteeni Sami Laakso, joka opetti leiriohjaajien mukana leiriläisiä jäällä.

 Tervetuloa viihtymään myös kesän 2019 kiekkoleirille kanssamme!
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu alla olevista linkeistä, joista ohjaudut ilmoittautumispalveluun. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte sähköpostiinne laskun, jonka maksamalla vahvistatte osallistumisenne leirille. Jos ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä valmennuspäällikkö Mikko Pätsiin; mikko.patsi@lekikiekko.fi

Muistathan ilmoittautuessa täyttää kaikki pyydettävät kohdat. Lisätietoja, toiveita tai kysymyksiä voi lähettää valmennuspäällikölle.

Ilmoittautuminen leirille sulkeutuu 10.6.2019Ilmoittautuminen LeKin jäsenille tästä linkistä

Ilmoittautuminen muiden seurojen pelaajille tästä linkistä

Leirin ryhmäjako ja niiden aikataulut lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viikolla 23.