Markon ja Jennin kiekkokoulu

LeKi järjestää Markon ja Jennin kiekkokoulun kaudella 2019-2020. Kiekkokoulu on tulevalla kaudella pääsääntöisesti suunnattu 2015-2010 syntyneille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille. Markon ja Jennin kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon sekä luistelun perustaitoja leikkien, pelien sekä harjoitusten avulla.


Markon ja Jennin kiekkokoulu järjestetään maanantaisin klo 18.20-19.20 Lempäälän Jäähallissa. Kiekkokoulu pidetään kevätkaudella 10 kertaa (hiihtolomaviikon olemme tauolla) ja ensimmäinen kiekkokoulu pidetään 13.1.2020 klo 18.20-19.20. 

Markon ja Jennin kiekkokoulun hinta kevätkaudelta on 115€ + jäsenmaksu. Jos liityit jäseneksi jo syyskauden ilmoittautumisen yhteydessä niin maksua ei tarvitse maksaa toista kertaa. Kiekkokoulusta on mahdollisuus siirtyä LeKin juniorijoukkueiden mukaan kauden päätteeksi maalis-huhtikuussa. Nyt joukkueiden mukaan siirtyville CCM varustepaketti (sisältää hartia-, kyynärpää- ja säärisuojat sekä hanskat, housut ja kassin) veloituksetta. Varustepaketit pelaajille tarjoavat A-lukko, Ainesmestarit, Lempäälän Lämpö Oy ja Team Sportia 10.Kevätkaudelle 2020 Markon ja Jennin kiekkokoulun ilmoittautuminen tästä linkistä.

 
Pakollisia varusteita kiekkokouluun ovat:
Ristikollinen kypärä
Hanskat
Kaulasuoja
Luistimet
Maila