Jojon palsta

KAUSI 2018-19

Niin päättyi tämäkin kausi, osan mielestä varmaan karvaasti, mutta täytyy muistaa ettå hopea ei ole häpeä. Koko porukka terävää päätä myöden antoi kaikkensa ja se riitti tällä kertaa hopeisiin mitaleihin kuten viime vuonnakin.

Kauden aikana joukkue hitsautui hyvin yhteen ja monta pelaajaa astui ison askeleen urallaan eteenpäin. Laadukas ja kurinalainen valmennus heti toukokuusta lähtien antoi meille mehdollisuuden voittaa jotain suurta. Tällä kertaa emme menneet aivan maaliin asti, mutta melkein siinä onnistuttiin.

Haluan kiittää pelaajia sekä valmennus- että huoltojoukkoja kuluneesta kaudesta. Olen saanut mahdollisuuden olla tekemisissä hienojen ihmisten kanssa ja tämäkin kausi jää pysyvästi mieleeni. Ei pidä myöskään unohtaa pelaajien vanhempia, jotka tukivat joukkueemme toimintaa ja tekivät pyynteettömästi toimitsijatehtävät kauden aikana.Oli hienoa olla mukana kotiotteluissa toimitsija-aitiossa ja havaita kuinka ammattimaisesti vanhemmat ja DJ hoitivat tehtävänsä.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle kaudelle, joka jo kolkuttelee ovella. Terävään päähän tulee muutoksia ja valmennusvastuun ottavat uudet kaverit. Huoltopuolen sekä jojo-tehtävien tryoutit ovat vielä edessä ja kuulutamme niistä kun asiat varmistuvat.

Haluan vielä henkilökohtaisesti kiittää vastuuvalmentaja Nilssiä. Kauden aikana olemme käyneet päivittäin joukkueemme, niin hyvät kuin huonotkin, asiat läpi kahdenkeskeisesti. Välillä oli kipua ja tuskaa, mutta koko kauden lopputulos kertoo puolestaan. Tästä on Nils hyvä lähteä kohti uusia haasteita ja seikkailuja.

Unohtaa ei sovi myöskään valmennuspäällikkö Mikkoa, joka oli apuna koko kauden toimiston puolella sekä vaihtoaitiossa mentaalivalmentajana pudotuspeleissä.

Näillä eväillä eteenpäin ja tervetuloa seuraamaan taitokiekkoa ensi elokuussa Kiekkobussi Areenalle. Mottona: LeKi A iskee kipinää

Jojo Vesa

8.4.2019

 

JOUKKUEEN TILINUMERO ON:

  • Uusi tilinumero on FI47 4108 0011 1790 77, Lempäälän Kisa 1955 Jääkiekko ry.
  • Oma Säästöpankki Oyj.

Jojo Vesa 31.10.2018